Magazin > VIP
82 ogledov

Splet se sprašuje, kaj je narobe s Cherino dojko …

Cher
1/4
Profimedias
Kje je nalepka za prekrivanje bradavičke oziroma … Kje je bradavička?!

Cher je prvič po 15 let spet nastopila na podelitvi glasbenih nagrad in poskrbela, da se o njej piše bolj kot o Draku, ki je s 13 prejetimi nagradami podrl nov rekord. 71-letna pevka se je na odru namreč prikazala v opravi, v kateri je veliko razkrivala. Največ prahu je dvignila njena desna dojka, o kateri so se razpisali uporabniki Twitterja. Za razliko od leve na njej namreč ni bilo vidne nalepke za prekrivanje bradavic. V bistvu se niti bradavica ni videla, kar je močno začudilo uporabnike družabnih omrežij.

"Kje je bila Cherina bradavička? Ne razumem, kam je izginila,“ se je spraševala uporabnica Twitterja, nekdo drug pa je pripomnil: "So 'zablurali' njeno drugo bradavičko ali kaj se dogaja? Zmeden sem.“ Eden od komentatorjev je Cherin videz sicer pohvalil, a dodal, da nalepke pri njeni starosti morda niso bile najboljša ideja. Z njim se verjetno strinja tudi mamica, ki je napisala: "Moj devetletnik je razburjen, ker je videl Cherino dojko, Hvala BBMA.“

Seznam nagrajencev si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.