Magazin
644 ogledov

Spomin na vroč poletni seks

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Spomnil sem se dogodka iz zadnjega poletja in moram reči, da me je sama misel nanj prav lepo pogrela v teh sivih, hladnejših dneh.

Bil je začetek julija in štirje prijatelji smo nadvse uživali v gostoljubju Dalmacije, dobrem vinu, ribah, čistem morju, ter vsem kar še sodi zraven. V bistvu je šlo za dva para, Peter in Mojca sta bila skupaj že dve leti, jaz pa sem upal, da bom na tem dopustu dokončno osvojil Lucijo, ki je šla poleg na prigovarjanje svoje najboljše prijateljice Mojce. Vitka blondinka živahnih očk me je navduševala že nekaj časa, a nikakor nisem uspel narediti tistega koraka, ko bi lahko rekel, da sva skupaj. Mojca mi je sicer zaupala, da imam vse možnosti, le da Lucija ni punca, ki bi začela. Torej, moral sem pohiteti, sicer bi lahko kaj zamudil. Po dopoldanskem kopanju smo se preselili v lokale, se sprehajali po mestu in zavili na tekmo odbojke na mivki, v kateri sta se pomerila dva kampa. V vsaki ekipi sta bili dve dekleti in po en tip. Vse punce so bile strašansko seksi, oblečene so bile v tanga kopalke in burile moško domišljijo. Najini punci pa sta oči pasli na dveh postavnih tipih, ki sta že kar nevarno flirtala z njima.

Lucija je bila naslonjena na ograjo, jaz pa sem se od zadaj naslonil nanjo. Z mednožjem sem pošteno pritisnil ob njeno čvrsto zadnjico in jo objel okoli pasu. Videti je bila zadovoljna, kot bi komaj čakala, da to storim. Z roko je objela mojo in z ritko zapeljivo zavrtela pred menoj. Kaj sem mogel, tiček se je prebudil in pričel prav zoprno tiščati v seksi ritko pred seboj. "Ooo, nekdo bi se pa dal dol!" se je zarežala. "Mhm, pa še kako," sem odgovoril brez realnega upanja, da bi se to lahko pripetilo kaj kmalu. "Soba je blizu," je pustila stavek nedokončan. "Ampak jaz trenutno ne morem hodit po cesti s to nabreklino v hlačah," sem se opravičeval. "Potem pa nič!"

Z roko sem segel v hlače, poravnal tiča, kolikor sem lahko in jo prijel za roko: "Greva!" Ko sva prispela do sobe, je šla ona na balkon, od koder se je dobro videlo do odbojkarskega igrišča. "Mojca in Pero sta še vedno tam," je rekla. "Onadva, ali pa te bolj zanima temnolasec pri mreži?" sem jo podražil. Ker ni odgovorila, sem šel za njo na balkon. Stala je tam, s hrbtom naslonjena na balkonsko ograjo in se mi nevarno smehljala. S pogledom me je premerila od glave do pet, pred njo pa sem stal samo v kopalkah. "Ti ga pofafam?" je izstrelila. "Le kako naj ti rečem, da ne?"

Še preden je povsem pokleknila pred mene, sem imel kopalke že na tleh in ji kazal svoje premoženje. Prvikrat me je videla povsem golega in počutil sem se nekoliko nenavadno. K sreči sem bil preveč potreben, da bi mi bilo nerodno. Način, na katerega se je lotila mojega junaka, mi je pravil, da sem res že kar nekoliko dolgo okleval. Konkretno se je lotila sesanja mojega tiča, da so mi oči izstopile iz jamic. Da bi preprečil prezgoden izliv, sem se za hip zazrl v daljavo in poiskal najina prijatelja, ki sta še vedno uživala v odbojki. Spraševal sem se, ali Peter kaj sluti, kam sva šla. Vedno je vedel vse o meni in ni vrag, da se mu je posvetilo. Lucija me je medtem še vedno zavzeto obdelovala, jaz pa sem si nekako želel bolj v intimen prostor. Ni želela v sobo. Vstala je, se slekla sredi balkona in se z rokami naslonila na ograjo.

Končno sem videl njeno zapeljivo ritko popolnoma golo. In ne le to. Tako mamljivo jo je nastavila, da me je kar potegnilo k njej. Sredi belega dne sem jo obdelal od zadaj na balkonu našega apartmaja, s pogledom proti morju, rahlo zakrit z nekaj vejami bližnjega drevesa in brisačo, ki je bila obešena preko ograje. Še dobro, da je bila tam, sicer bi kmalu brizgalo po dvorišču. Najin prvi seks je bil kratek, a sladek, zato pa vsak naslednji toliko daljši in slajši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.