Šport > Nogomet
15 ogledov

Spominja se padca, bolečine ne

navijač reyes čile padec Youtube
Navijač Čila, ki je pred dobrim mesecem dni preživel padec iz 17. nadstropja, se je vrnil na prizorišče nesreče.

Sebastian Reyes se je s prijatelji veselil zmage čilske reprezentance v predtekmovanju južnoameriškega prvenstva, ko je med rajanjem na balkonu stanovanjskega bloka izgubil ravnotežje in zgrmel 17 nadstropij globoko.

Triindvajsetletnik je začuda preživel, saj je njegov padec najprej ublažila streha, nato pa še eden od parkiranih avtomobilov. Moški je v nesreči, ki so jo zabeležile varnostne kamere, utrpel poškodbo medenice in zlomljeno stegnenico.

Reyes klub temu, da je izgubil zavest, ni utrpel nobene možganske poškodbe. Kot je povedal v pogovoru z lokalnimi novinarji, se padca spominja, bolečine pa ne.

''Čutil sem padec, a nič drugega. Nisem se zbudil. Zbudil sem se šele v bolnišnici,'' je povedal 23-letnik.

Bližnje srečanje s smrtjo

Reyes se je skupaj s prijatelji veselil zmage nad Bolivijo. ''Po zmagi smo šli v klub, potem pa smo se vrnili v stanovanje ob 6:30 ali 7:00.'' Zabava se je nadaljevala v stanovanju, po pritožbah drugih stanovalcev pa se je preselila na balkon, s katerega je Reyes omahnil v globino.

''Ko je padel, nas je poklical. Odhiteli smo pogledat, kam je šel, padel je skozi streho parkirišča,'' je povedal očividec Esteban Faundez.

Na vprašanje televizijskega novinarja, kako je preživel praviloma usoden padec, je Reyes pokazal na tetovažo, ki pravi: ''Bog, ne zapusti me.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.