Šport > Nogomet
6 ogledov

''Spor s Cristianom? Neumnosti...''

gareth bale cristiano ronaldo EPA
Prihodnost 25-letnega zvezdnika je bila pod vprašajem zaradi številnih slabih predstav v pretekli sezoni, toda najdražji nogometaš na svetu se je odločen izboljšati.

Gareth Bale je ovrgel poročila medijev, da bi lahko poleti zapustil Manchester United in Valižan je zatrdil, da bo tudi naslednjo sezono nastopal na Santiagu Bernabéuu. 25-letnik se je Real Madridu pridružil leta 2013 za še vedno rekordnih sto milijonov evrov in se v prvi sezoni v Španiji veselil naslova v Ligi prvakov, toda v drugi je bil zaradi neprepričljivih predstav deležen številnih kritik.

Madridski navijači niso skrivali negodovanja na domačih tekmah in Unitedje razmišljal o vnovični ponudbi za Otočana, a se kasneje odločil drugače, po majskem poročanju Goala pa je bil Bale vedno osredotočan zgolj na izboljšave v trenutnem dresu.

Na vprašanje The Suna, če bo tudi naslednjo sezono pri Realu, je Valižan odgovoril: "Seveda, da. Sem igralec Real Madrida in naprej grem povsem normalno. Uživam in upam, da bo tako še naprej.

"Čutim se povsem ustaljenega. Zdaj se veselim igranja in osvajanja še več naslovov. Moj cilj je, da se še naprej izboljšujem, kažem dobre predstave in osvojim čim več naslovov, kolikor jih pač lahko."

Bale je ovrgel tudi govorice o sporu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, ko je dodal: "To so neumnosti. Ko si na igrišču, skušaš čimbolj pomagati svojim soigralcem.

"Ljudje skušajo ustvariti težave, kjer jih ni. Dobro in normalno je trenirati ter igrati s Cristianom. Treniraš z najboljšimi igralci in tudi sam se skušaš izboljšati tako kot se oni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.