Šport > Nogomet
28 ogledov

Šporar podaljšal z Olimpijo

Šporar Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana SPS/NkOlimpija
Slovenski nogometni reprezentant do 21 let Andraž Šporar je podaljšal sodelovanje z Olimpijo. Kot so sporočili iz kluba, je napadalec podpisal pogodbo do konca junija 2018. Prejšnja pogodba bi se mu iztekla po koncu sezone 2016/17.

"Zagotovo je bila ena od naših prioritetnih nalog zadržati Andraža Šporarja, saj s tem potrjujemo, da so naši načrti povezani z gradnjo močne in predvsem z domačimi nogometaši obarvane Olimpije. Na obojestransko zadovoljstvo smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja, saj menimo, da ima Andraž tudi v domačem okolju izjemno dobre pogoje za kakovostno delo. Pod taktirko Marijana Pušnika in njegovih sodelavcev bo še dodatno napredoval in se odpravil v tujino kot celostno zgrajena osebnost," je po podaljšanju sodelovanja povedal generalni direktor ljubljanskega kluba Ranko Stojić.

Andraž Šporar pa je dodal: "Zdaj bom še toliko bolj sproščen in obenem bolj osredotočen na dogajanje na zelenici. Vesel sem, da smo na obojestransko željo podaljšali sodelovanje, saj ima novo vodstvo jasno vizijo in načrte, na kakšen način Olimpijo vrniti na mesta, kjer je nekoč že bila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.