Šport
62 ogledov

ACH podaljšal s Kedačičem

ACH Anže Petkovšek
Slovenski državni odbojkarski prvak ACH Volley je danes podaljšal sodelovanje s trenerjem Zoranom Kedačičem.

Vodstvo ljubljanskega kluba ACH Volley je z 32-letnim Šoštanjčom Zoranom Kedačičem podaljšalo pogodbo za dve leti. Kedačič je na klop ACH Volleyja sedel po finalu pokala Slovenije, ko je Bogdan Kotnik po izgubljenem finalu, v katerem je Ljubljančane premagal Calcit Volleyball, odstopil z mesta trenerja. V nadaljevanju sezone je Kedačič z ljubljanskimi odbojkarji osvojil srednjeevropsko ligo in slovenski naslov.

"Vodstvu odbojkarskega kluba ACH Volley bi se rad zahvalil za zaupanje ob podpisu nove dvoletne pogodbe. Delo, ki smo ga opravili v pretekli sezoni, je bilo odlično. Temelji so postavljeni in na tem želim graditi dalje. Cilji pri najboljšem odbojkarskemu klubu v Sloveniji so vedno postavljeni visoko oziroma najvišje, zato je odgovornost ogromna, a se že veselim vseh prihajajočih izzivov in dela z ekipo. Hkrati pa želim z ACH Volleyjem še naprej razveseljevati naše zveste navijače z zmagami in lovorikami," je ob podaljšanju pogodbe dejal Kedačič.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.