Šport
13 ogledov

Alkohol in poker ne gresta skupaj

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Razlogov, zakaj alkohol in poker nista dobra kombinacija, je več. Eden je zagotovo pomanjkanje jasnega mišljenja, ki lahko vodi v slabe odločitve, pretiran pogum in posledično izgubljene pote.

Potem je tu nevarnost, da postanemo nadležni pri mizi, kar ni nikoli dobro. O tem lahko kaj več pove Scotty Nguyen. Nabolj minus EV pa je mešanica pijače in pokra takrat, kadar se igralec po igri odpravi še za volan. Ravno to pa je storil možakar, ki so ga ta teden obtožili na sodišču v Cambridgeu. Pri igri pokra je spil kar nekaj kratkih in se za volan odpravil z dvakrat več alkohola v krvi, kot je dovoljeno.

Šestdesetletni Ronald Doig se je kljub pijanosti in vožnji po avtocesti v napačno smer za zdaj izognil zaporni kazni. To mu je uspelo kljub temu, da je pri tem prisilil voznico, ki je vozila po pravem pasu, da je zapeljala v avtobus. Da je bil sodnik zelo usmiljen, kaže še dejstvo, da je Doig po incidentu poskušal tudi pobegniti in zakriti svoje sledi. Sodnik po imenu Hawkesworth je Doiga obsodil na šest mesecev pogojne zaporne kazni s preizkusno dobo 12 mesecev, 12-mesečno nadzorstvo in prepoved vožnje za dve leti.

Pijani Scotty Nguyen:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.