Šport
431 ogledov

Boksarska legenda v bolnišnici zaradi okužbe

Roberto Duran Epa
Šestkratni svetovni prvak se je okužil s koronavirusom.

Nekdanji panamski boksar Roberto Duran je bil danes zaradi okužbe z novim koronavirusom pripeljan v bolnišnico. Šestkratni svetovni prvak po poročanju francoske tiskovne agencije AFP ni v življenjski nevarnosti. Durana so v bolnišnico pripeljali, ker je kazal znake respiratorne bolezni, njegov sin pa je kasneje potrdil, da so testi pokazali okužbo z virusom SARS-CoV-2.

Zdaj 69-letni Duran je v svoji profesionalni karieri opravil 119 dvobojev med svojim 16. in 50. letom starosti. Dobil je 103 obračune, 70 po nokavtu, s čimer si je prislužil vzdevek "kamnite roke".

Film z enakim naslovom o njegovem življenju je na velika platna prišel leta 2016, v njem pa nastopajo Edgar Ramirez, Robert De Niro in Usher.

Roberto Duran | Avtor: Epa Epa

Duran je sicer eden najbolj priljubljenih športnikov v Panami, ki je v sredo zabeležila rekorden skok covida-19 s 1007 primeri v enem dnevu. Skupaj je v državi zbolelo nekaj več kot 29.000 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice