Šport
15 ogledov

Brata Dragić z novo zmago

Sport 20.02.13, Goran Dragic, slovenski kosarkar, foto: REUTERS Reuters
Košarkarji Phoenixa so v pripravah na novo sezono v ligi NBA premagali moštvo iz Denverja. Brata Dragić sta skupno na parketu prebila 28 minut.

Slovenska košarkarska reprezentanta Goran in Zoran Dragić, ki nosita dres severnoameriškega moštva NBA Phoenix Suns, sta uspešna na pripravah za novo sezono lige NBA. Tokrat je Phoenix doma gostil Denver Nuggets in zmagal s 97:89. Goran Dragić je v 20 minutah dosegel 12 točk in dve podaji, Zoran Dragić pa je v osmih minutah ostal brez točke.

"Dobro sem se počutil na parketu. Odigrali smo solidno tekmo, čeprav smo zgrešili nekaj odprtih metov. To ni nič tragičnega, saj gre šele za pripravljalne tekme in na naslednjih treningih bomo skušali te težave odpraviti. Bilo je lažje kot proti brazilskemu Flamengu, saj Denver precej boljše poznamo. Šlo je za dvoboj dveh moštev iz Lige NBA in čeprav Denver ni veliko igral z najboljšo peterko, je bila tekma vsekakor zelo dobrodošla. Zoran je že tako slabe volje, ker je zgrešil polaganje po moji podaji, zato mu ne bom težil (smeh). Že prej sem mu pojasnil, kakšno akcijo bova odigrala, nato pa je bil malce prekratek. Takšne stvari se pač dogajajo," je po tekmi dejal starejši od bratov Dragić.

Goran Dragić in Markieff Morris sta bila s po 12 koši prva strelca Phoenixa, 11 točk pa je k zmagi dodal Gerald Green. Zoran Dragić je na tekmi proti Denverju v statistiko vpisal tri zgrešene mete na koš ter en prav tako neuspešen poskus za tri točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.