Šport
68 ogledov

Colorado in San Jose grozita kraljem

San Jose je slavil po podaljšku. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Sinočnji izidi v ligi NHL niso šli na roko Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, saj sta slavila tako Colorado kot Anaheim, ki se s kralji borita za zadnje mesto v končnici.

V severnoameriški hokejski ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme. Zmag so se veselili tudi neposredni tekmeci Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja v boju za poslednje mesto v končnici prvenstva. Colorado je po podaljšku doma premagal Anaheim (3:2), San Jose pa je bil v gosteh boljši od Edmontona (3:2).

Los Angeles, ki ni igral, je trenutno s 76 točkami na 11 mestu zahodne konference. Izenačen je s Calgaryjem, San Jose ima na devetem mestu 77 točk, Colorado na osmem pa 78.

Phoenix Coyotes, s 79 točkami sedmi na Zahodu, je doma po kazenskih strelih izgubil proti Nashville Predators s 4:5. Nashvile v zahodni konferenci zaseda peto mesto (89 točk). Buffalo je s 3:2 po podaljšku premagal najslabše moštvo vzhodne konference Montreal.

Liga NHL:

Phoenix Coyotes : Nashville Predators 4:5 (kazenski streli)
Buffalo Sabres : Montreal Canadiens 3:2 (podaljšek)
Colorado Avalanche : Anaheim Ducks 3:2 (podaljšek)
Edmonton Oilers : San Jose Sharks 2:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.