Šport
38 ogledov

Cvijanović na Kekovo Kantrido

Cvijanović Maribor Olimpija večni derbi Ljudski vrt Nino Verdnik
Po poročanju hrvaških medijev je Goran Cvijanović podpisal dveletno pogodbo s hrvaškim prvoligašem Rijeko, ki pod vodstvom Matjaža Keka niza uspehe tako v hrvaškem kot v evropskem prostoru.

Reški Novi list je v petek popoldne objavil informacijo, da je Goran Cvijanović z Rijeko podpisal dveletno pogodbo (1+1), športni direktor kluba Srečko Juričić pa ni želel komentirati novice, da naj bi hrvaški prvoligaš za sedaj že nekdanjega člana Maribora plačal 100 tisoč evrov odškodnine: "V našem klubu o takšnih zadevah ne razpravljamo javno."

Goriški vezist se je po dolgoletnem igranju v matičnem klubu leta 2010 preselil v štajersko prestolnico, kjer se je veselil številnih domačih lovorik in prestižnih evropskih zmag ter se prebil tudi do reprezentančnega dresa.

Po 200 nastopih preseljen v B ekipo

27-letni zvezni igralec, ki je v 200 nastopih za vijoličaste zabil 35 zadetkov, je bil pred tedni blizu selitve v ciprski APOEL, vendar pa do prestopa ni prišlo, vodstvo štajerskega kluba pa ga je preselilo v B ekipo. Nekateri reški novinarji so že takrat namigovali, da si ga Matjaž Kek srčno želi v svojem moštvu, vendar pa tega ni razglašal na glas. Sedaj je do dogovora vendarle prišlo in Cvijanović se bo pridružil nekdanjemu branilcu Maribora Miralu Samardžiću, ki se je na Kantrido preselil v začetku julija in zacementiral svoje mesto v prvi enajsterici ter bil med najbolj zaslužnimi za osvojitev superpokala in preboj v zadnji predkrog Evropske lige

Rečani so pred dnevi v svoje vrste pripeljali tudi argentinskega vezista Daniela Lucasa Scaglio, Kek pa še vedno čaka na povratek poškodovanih reprezentantov Ivana Močinića in Mate Maleša, tako da Cvijanovića čaka hud boj za mesto v prvi enajsterici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.