Šport
19089 ogledov

Đoković navdušil z obiskom preproste restavracije: večerjal za 16 evrov

Novak Đoković Profimedia
Novak Đoković trenutno polni baterije v Črni gori, kjer je tudi kupil luksuzni dupleks. Domačini vseskozi spremljajo njegove poteze, tako so ga zasačili preprosti restavraciji, kjer je večerjal za vsega 16 evrov.

"Nole je že nekaj časa v Portonovem, prišel je že drugič v tem letu. Naša restavracija je ena bolj preprostih na tej lokaciji. Vsi so bili presenečeni, ko je prišel, naročil je jed s pijačo za 16 evrov," je za srbski Blic opisal eden od zaposlenih v restavraciji. Kot še navajajo srbski mediji, je Nole po večerji pustil dobro napitnino, se fotografiral z vsemi prisotnimi, obnašal pa se ni nič kaj zvezdniško. Navdušil ni le zaposlenih, pač pa tudi goste restavracije, je dodal eden od zaposlenih.   

Đoković sicer na črnogorski obali dopustuje z družino in polni baterije za ameriško turnejo, nedavno so ga na plaži v Herceg Novem opazili celo v družbi srbskega košarkarja Miloša Teodosića in njegove izbranke, televizijske igralke Jelisavete Orašanin.

Pred prihodom v Črno goro si je Đoković baterije polnil tudi na hrvaški obali, opazili so ga v Dubrovniku, kasneje pa še na Korčuli. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • GarBollo001 19:31 07.avgust 2023.

    Ja? In?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:35 07.avgust 2023.

    Nole ni moj idol. Ampak da se zgrazate ker je v običajno restavraciji je sprevrženo novinarstvo. A če bi jedel pri Ani Roš tiste trobentice na 3 gramih nekega mesa bi bilo pa super ????

  • SlavkoKrizman 13:25 07.avgust 2023.

    Če bi šel jest za 500 evrov nebi bilo prav...zdaj, ko je jedel za 16 spet ni prav....rumeni tist obvlada...