Šport
1145 ogledov

Federer: Verjetno sem popil preveč

Tudi Roger Federer si je dal duška po svojem 8. naslovu wimbledonskega zmagovalca.

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je v finalu wimbledona odpihnil Hrvata Marina Čilića v treh nizih ter tako postal prvi tenisač v zgodovini z osmimi naslovi na sveti travi in tudi prvi z 19. lovorikami na turnirjih za grand slam. Tudi mirni Švicar se je po takšnem uspehu nekoliko razživel.

"V glavi mi zvoni, ne vem, kaj sem počel včeraj," je dan po slavju priznal FedEx. "Verjetno sem popil preveč pijač. Po uradni večerji za zmagovalce smo odšli v nek bar, zbralo se je nekje med 30 in 40 prijateljev. Izjemno smo se zabavali," je še dodal morda celo najboljši teniški igralec vseh časov, ki je svojo osmo lovoriko na največjem teniškem turnirju na svetu osvojil pri skoraj 36 letih, rojstni dan bo praznoval 8. avgusta.

federer solze ganljivo Šport Federerja zvilo ob pogledu na ženo in otroke Grand Slam Šport Rekordno in neponovljivo, Federerju osmi Wimbledon!

"V posteljo sem odšel ob petih zjutraj in nisem se dobro počutil, ko sem se prebudil. Zdaj sem že malo prišel k sebi in vesel sem zaradi tega," je novinarjem še dejal šampion iz Basla.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.