Šport
30 ogledov

Gajić bo dokazal svojo nedolžnost

Dragan Gajič EPA
Na dogajanje v francoskem Montpellierju, ki ga v zadnjih dneh pretresa stavna afera, se je odzval slovenski rokometaš Dragan Gajić. Osemindvajsetletnik je eden izmed igralcev, proti katerim je bila vložena obtožnica. Gajić zatrjuje, da je nedolžen.

''Zadnjih nekaj dni se proti meni vrstijo neutemeljene in nepravične obtožbe, ki blatijo mojo čast in dobro ime. Že v izjavi, ki sem jo podal pred preiskovalnim sodnikom v Montpellier-ju, sem zatrdil,  da nisem na noben način vpleten v stave na izid tekme Cesson : Montpellier, ki je potekala 12. maja letošnjega leta. Ocenjujem, da sem se vedel vzorno in neoporečno tako po športni kot po etični strani. Med to tekmo sem po najboljših močeh branil interes svojega kluba, zato je sum goljufije absolutno nesprejemljiv. To dokazuje tudi moj športni dosežek med samo tekmo, saj sem od dvanajstih strelov gol zadel desetkrat. Gre za eno izmed mojih najboljših statistik sezone. Specialisti, ki so si ogledali posnetek tekme, niso odkrili prav nobene nepravilnosti. S pomočjo odvetnikov si nameravam izboriti resnico, dokazati, da nisem storil nobenega prekrška.
Moja edina želja je oprati čast in v najkrajšem možnem času stopiti na igrišče ter neobremenjeno nadaljevati kariero poklicnega športnika,'' je v izjavi za javnost sporočil Dragan Gajić.

Komentarjev 1
  • allstarr111 19:21 04.oktober 2012.

    Kako bo nedolžen, če si stavil ali tvoja baba si kriv, zakaj ni stavila sosedova tončka ? Ja ne, je treba vse v familiji obdržat, če bi plačali eni Slo upokojenki in ji dal 100 evrov bi bil mir. E ovce jedne.