Šport
45 ogledov

Gascoigne: "Premagal bom alkohol"

Paul Gascoigne EPA
Bivši zvezdnik angleške reprezentance je v zadnjih dneh spet polnil strani tabloidov. Ponovno je obljubil, da bo opustil alkohol.

Eden najbolj nadarjenih angleških nogometašev vseh časov, Paul Gascoigne, se je po karieri znašel v primežu alkoholizma. Velikokrat je polnil časopisne stolpce s svojimi težavami in izpadi, nazadnje pred dnevi, ko so ga po pijančevanju morali odpeljati v bolnišnico. A "Gazza" pravi, da bo vojno z alkoholom dobil.

Prejšnji teden so se pojavile fotografije, na katerih slabotnega in shujšanega Gascoigna spremljajo v rešilni avtomobil, potem ko mu je spodletelo v bitki z alkoholom. Gascoigne je dejal, da je bil trezen sedem mesecev, v nov alkoholni izpad pa da ga je potisnila vest o tem, da mu ne bodo podaljšali najemne pogodbe za stanovanje v Poolu.

Jemlje dan za dnem

"Vem, da lahko vse to premagam. Sem alkoholik, tako da jemljem dan za dnem. Ampak na koncu bo vse v redu. Do pred nekaj tednov mi je šlo zelo dobro. Sem bolnik in imel sem slab trenutek. Zdaj si želim, da se to ne zgodi nikoli več," je za časnik Sunday Mirror povedal Gascoigne.

Gascoigne je sicer v karieri blestel v dresih Newcastla, Tottenhama, Lazia in Glasgow Rangers, pa tudi v angleški reprezentanci. Po karieri pa je imel veliko težav z drogami in alkoholom.

Paul Gascoigne, ko je časopise polnil še s svojimi predstavami na igriščih:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.