Šport
56183 ogledov

Goran Dragić: Adijo Slovenija

instagram
Objavil fotografijo, s katero se poslavlja od Slovenije.

Goran Dragić, kapetan zlatih fantov in junak evropskega prvenstva v košarki, je na Instagramu okrog šestih zjutraj objavil fotografijo, s katero se poslavlja od Slovenije. Na njej v rokah drži kupon za vkrcanje na za let od Frankfurta do Miamija. Kljub zgodnji uri je v dveh urah objava dobila že skoraj devet tisoč všečkov. 

Letel bo v economy razredu

Kot je razvidno s kupona, bo letel z Lufthanso in ne bo letel v poslovnem, ampak v economy razredu. Let bo predvidoma potekal z letalom Airbus A380-800, sedež pa bo imel na prehodu in ne ob oknu. Še en dokaz, da je Gogi, tako kot sam pravi, še vedno preprost in skromen fant iz Kosez. S petletno pogodbo, ki je vredna okrog 90 milijonov dolarjev, bi si namreč brez težav privoščil let v prvem ali vsaj poslovnem razredu, a se mu očitno zapravljanje denarja za ugodje na letu ne zdi smiselno. 

Letalo, s katerim bo letel, ima osem "sedežev" v prvem razredu, 78 v poslovnem razredu, 52 premium economy sedežev in 371 standardnih sedežev. Na enem izmed slednjih, na sedežu 69C, bo ob povratku v Miami sedel naš zlati kapetan. 

Gogiju želimo srečno pot in veliko uspehov v njegovem klubu. 

 

 

Good bye 🇸🇮!!!! On my way to Miami!!! #TheDragon 🐲 #dracarys 🔥 MMV 😘

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon) on

Komentarjev 14
Sorodne novice