Šport
27 ogledov

Hrvati prvi favoriti, Slovencem najmanj možnosti

Anketa IHF
Na uradni strani mednarodne rokometne zveze IHF je anketa, v kateri ljubitelje rokometa sprašujejo, komu od štirih polfinalistov na svetovnem prvenstvu v Španiji pripisujejo največ možnosti za naslov prvaka.

V polfinale Svetovnega prvenstva v rokometu so se uvrstile reprezentance Danske, Hrvaške, Španije in Slovenije. Štiri najboljše ekipe so v 28 tekmah skupaj doživele le en poraz, pa še tega so gostitelji prvenstva v predtekmovalni skupini doživeli proti Hrvaški.

Danska, Hrvaška in Slovenija so v sedmih tekmah brezmadežne, Slovenija pa je edina reprezentanca, ki bo premierno nastopila v polfinalu svetovnega prvenstva in ima glede na dosedanji potek glasovanja na uradni strani IHF tudi najmanj možnosti, da bi v nedeljskem finalu dvignila pokal za naslov svetovnih prvakov.

Po oddanih 1270 glasovih, več kot 60 odstotkov glasovalcev meni, da bo najboljša v Španiji Hrvaška, trenutno je na drugem mestu Danska z dobrimi 17 odstotki, Špancem možnosti za naslov pripisuje le dobrih 10 odstotkov javnosti, da bo najboljša Slovenija pa meni 8,66 odstotka glasovalcev.

Glasujete lahko tukaj.

Komentarjev 4
  • chamil 12:26 25.januar 2013.

    Slovenistan ima realno gledano malo možnosti, stavim na hrvaško.

  • vladek 10:34 25.januar 2013.

    malo za hec..."Pita Francuz Hrvata koliko je sati? Kaže Hrvat 23:30! Na to će Francuz, vrijeme je da idemo kući.

  • enola 10:03 25.januar 2013.

    Smo že tudi pred Danci - bravo uredništvo, naslov članka vedno bolj prihaja do izraza :S Mogoče pa prav zaradi tega članka Slovenija tako napreduje, ker vaši bralci klikajo in glasujejo? Revolucija, mar ne, Žurnal? Kmalu bo Slovenija prvi favorit za skupno zmago :o