Šport
27 ogledov

Ivanovićeva zapušča Krim

Deja Ivanović (desno) je zapustila Krim. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Deja Ivanović zapušča rokometni klub Krim Mercator. Nekoč odlična igralka je po koncu kariere prevzela direktorske posle v galjeviškem klubu, zdaj pa se od Krima poslavlja.

Nekdanja odlična krožna napadalka rokometnega kluba Krim Mercator Deja Ivanović, ki je po rokometni karieri prevzela direktorske posle v galjeviškem klubu, se poslavlja od kluba. Kot so sporočili iz Krima, sta klub in Ivanovićeva v začetku letošnjega leta sporazumno prekinila pogodbo o zaposlitvi.

"Do nadaljnjega bo klub deloval brez direktorja, vsa pooblastila pa so začasno prenesena na generalno sekretarko kluba Tino Kravanja," so v sporočilu za javnost še zapisali pri Krimu.

Deja Ivanović, ki je na Galjevici igrala še pod priimkom Doler, je v Krimu začela in leta 2006 končala 17-letno kariero. Takoj po igralski karieri je postala pomočnica takratnega direktorja Jerneja Viranta, nato pa ga tudi nasledila na direktorskem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.