Šport
39 ogledov

Jackson še sam mislil, da je izgubil

UFC ne počiva. Potem ko so MMA mojstri prejšnji teden navduševali Nemce, so se t Žurnal24 main
Glavno borbo večera na UFC 123 med Quintonom "Rampage" Jacksonom in Lyotom Machido je po nekoliko sumljivi sodniški odločitvi dobil Jackson. B. J. Penn hitro opravil z Mattom Hughesom.

Quinton "Rampage" Jackson je po koncu glavne borbe večera na UFC 123: Rampage vs. Machida v znak zmage vzdignil roko svojega nasprotnika Loyota Machide. Očitno pa sodniki borbe niso videli kot Jackson, saj so zmagu podelili njemu. "Rampage“ je v prvih dveh rundah sicer bil nekoliko bolj agresiven, toda v tretji je bil v povsem podrejenem položaju, vendar očitno to ni prepričalo sodnikov. "Machida me je razbil,“ je bil po razglasitvi zmagovalca poštev Jackson, medtem ko je Machida povedal: "Dal sem vse od sebe, očitno pa so sodniki menili, da je Quinton zmagal.

Tretji del najkrajši
V Michiganu sta se še tretjič v zgodovini v oktagonu srečala legendarna B. J. Penn in Matt Hughes. Tretji del zgodbe z naslovom B. J. Penn proti Mattu Hughesu pa se je končal hitreje, kot je marsikdo pričakoval. B. J. Penn je Hughesa takoj zadel z desno roko in ga poslal na parter, kjer je nato z močnimi udarci (ground and pound) hitro zaključil borbo.

V preostalih borbah glavnega dela je UFC debitant Maiquel Falcao premagal Geralda Harrisa, Phil Davis Tima Boetsha in George Sotiropoulos Joea Lauzona.

UFC 123: Rampage vs. Machida

Glavne borbe:
Quinton "Rampage" Jackson : Lyoto Machida
B. J. Penn : Matt Hughes
Maiquel Falcao : Gerald Harris
Phil Davis : Tim Boetsch
George Sotiropoulos : Joe Lauzon

Predborbe:
Brian Foster : Matt Brown
Mark Munoz : Aaron Simpson
Dennis Hallman : Karo Parisyan
Edson Barboza : Mike Lullo
Paul Kelly : T.J. OBrien
Nik Lentz : Tyson Griffin

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.