Šport
188 ogledov

Jeseniške legende boljše od ljubljanskih

Matjaž Kopitar dobrodelna tekma legende slovenskega hokeja Olimpija Jesenice Tiv
1/34
Saša Despot
Dobrodelno tekmo za fundacijo Jakec in čarobna lučka si je v hali Tivoli ogledalo lepo število gledalcev, na delu so bile številne legende slovenskega hokeja.

V humanitarne namene sta se pomerili ekipi legend večnih rivalov - ljubljanske Olimpije in Jesenic. Občinstvo sta zabavala tudi Jure Mastnak in Tadej Bricelj.

Na srečanju so legende slovenskega hokeja pokazale veliko potez, ki se jih ne bi sramovali niti aktivni igralci. 72-letni Albin Felc, Andrej Razinger, slovenski selektor Matjaž Kopitar, Jože Kovač, Dejan Kontrec, Nik Zupančič, Luka Simčič, Gregor Polončič, Bojan Zajc in številni drugi so poskrbeli, da so gledalci domov odhajali zadovoljni.

Trener Olimpije pokopal zmaje

Rezultat tokrat seveda ni bil v ospredju, a vendarle je bilo zanimivo tudi po tekmovalni plati. Olimpija je povedla s 4:1, nato tudi s 5:2, toda železarjem je do konca tekme uspel preobrat. Ivo Jan je zadel za gorenjsko vodstvo s 6:5, do konca so Jeseničani še oplemenitili prednost (7:5).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.