Šport
15 ogledov

Kata ostaja na Wimbledonu

Katarina Srebotnik je imela v Indian Wellsu precej smole. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Katarina Srebtonik se je v paru z Nenadom Zimonjićem uvrstila v 3. kolo turnirja za grand slam v Wimbledonu, potem ko sta v 2. kolu z 2:1 v nizih izločila britanski par.

Potem ko sta branilki naslova na teniškem turnirju za veliki slam v Wimbledonu, Slovenka Katarina Srebotnik in njena češka soigralka Kveta Peschke izpadli v 2. kolu ženskih dvojic, je bila Srebotnikova uspešnejša v mešanih dvojicah. V paru s Srbom Nenadom Zimonjićem je v 2. kolu z 2:1 v nizih izločila britanski par Heather Watson - Ross Hutchins.

Zomonjić in Srebotnikova, ki sta v konkurenci mešanih dvojic tretja nosilca, sta v drugem kolu zmagala s 5:7, 6:4 in 6:4. Za vstop v četrtfinale se bosta pomerila s še eno britansko navezo, Kenneth Skupski - Melanie South.

V mešanih dvojicah je uspešno začela tudi Andreja Klepač, ki nastopa v paru s Švedom Johanom Brunströmom. Po zmagi v prvem kolu slovensko-švedsko dvojico danes čaka dvoboj drugega kola proti prvima nosilcema tekmovanja mešanih parov, Američanoma Bobu Bryanu in Liezel Huber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.