Šport > Kolesarstvo
4556 ogledov

Contadorju zakrpali obraz s šivi

1/3
Print Screen
Eden najboljših kolesarjev vseh časov se je poškodoval med dirko v Pekingu.

Nekdanji profesionalni kolesar Alberto Contador je na družbenih omrežjih pokazal posledice nesreče na Vueltini dirki Desafio China v Pekingu.

Španski zvezdnik, ki se je upokojil leta 2017, je v padcu utrpel podplutbe in ureznine po obrazu, zaradi česar je potreboval šive.

"Živjo vsem. Danes sem padel na Vueltini dirki Desafio China. Pred mano se je zgodila nesreča in čeprav sem se močno trudil preskočiti kolesarja pred seboj, to ni bilo mogoče. S tem posnetkom želim pomiriti. Na srečo ni tako hudo, kot je izgledalo. Samo nekaj šivov na obrvi, licu in ustnici," je sporočil 40-letnik.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Contador je sedemkratni zmagovalec tritedenskih dirk; po dvakrat je osvojil Tour (2007, 2009) in Giro (2008, 2015), trikrat pa je bil najmočnejši na Vuelti (2008, 2012, 2014).

Po koncu izredno bogate športne kariere je ostal tesno povezan s kolesarstvom kot strokovni komentator televizijske mreže Eurosport in solastnik moštva Eolo–Kometa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice