Šport > Košarka
6597 ogledov

Dobra kot Dončić! To mlado dekle navdušilo Luko in Teličke

Mlada navijačica Luke Dončića Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić očitno ni edini, ki bo nadaljevanje lige pričakal v odlični pripravljenosti.

Konec julija se bo v Orlandu na Floridi nadaljevalo letošnje NBA prvenstvo, med 22 ekipami, ki se bodo pomerile za sloviti šampionski prstan, pa so tudi vsa tri "slovenska" moštva, katerih barve zastopajo naši košarkarski zvezdniki Luka Dončić, Goran Dragić ter Vlatko Čančar.

Seveda se postavlja veliko vprašanje, v kakšni formi ter pripravljenosti bodo nadaljevanje sezone po tako dolgotrajni prekinitvi zaradi pandemije koronavirusa dočakala poamezna moštva ter igralci.

Glede na fotografije, ki so v zadnjih dneh zaokrožile po spletu, pa nam nikakor ni treba skrbeti za Lukino pripravljenost, kljub temu da si je po vrnitvi v domovino privoščil nekaj počtika, saj je že popolnoma posvečen treningu.

Njegova ekipa Dallas Mavericks je namreč s svetom delila slike, kako Dončič opravlja "lažje delo" z utežmi.

Na objavo teksaške ekipe pa se je kmalu odzvala uporabnica Arlee30, ki je s posnetkom svoje mlade hčerke med metanjem žoge na koš pokazala, da ni Luka edini, ki v teh dneh pridno trenira. Uporabnica je z emoji še dala vedeti, da je njena hčerka v zelo vroči formi, v posnetek pa je bil označen tudi naš Luka, ki je dobil srčka.

Na sila simpatičen posnetek mlade košarkarice so se nato odzvali pri Teličkih, ki so njen posnetek tudi delili preko svojega profila ter v video označili dekličinega velikega idola, nato pa je Luka tudi osebno všečkal njen posnetek.

Velika oboževalka našega Luke se bo imela s čim pohvaliti svojim vrstnicam.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice