Šport > Košarka
4389 ogledov

Dragićev odgovor soigralcu: "Ne, ne ne. Tega ne bi smel reči"

dragić Print Screen
Košarkarji Miami Heat so zapravili prvo od treh priložnosti za uvrstitev v veliki finale lige NBA.

Miami Heat so morali na peti tekmi finala vzhodne konference priznati premoč Boston Celtics (108:121). Moštvo Gorana Dragića po petih tekmah še vedno vodi s 3:2 v zmagah.

Goran Dragić Miami Heat NBA končnica Šport Dragić je še enkrat več vlekel voz Miamija

Boston si je zmago priigral z odlično igro v drugem polčasu, ko je zatajila predvsem obramba Miamija. Odgovornost za poraz je po tekmi prevzel Bad Adebayo, ki je dejal, da ima občutek, da je razočaral soigralce.

goran dragić Izključitev Šport Dragić v središču velike polemike: "Kaj, za vraga, je bilo to?

Dragić, sicer prvi strelec moštva, se s temi besedemi ni strinjal. "Ne, ne, ne. To ni bila njegova odgovornost. Ne bi smel tega reči. Vsi vemo, da ni tako. Odgovornost nosi celotna ekipa. Vsi bi morali odigrati bolje, krivde ne moremo pripisati enemu igralcu. Ne strinjam se s tem. V zadnji četrtini smo vsi izgledali slabo. Nismo igrali obrambe. Do tega uspeha smo prišli kot ekipa, tudi izgubljamo kot ekipa," je povedal slovenski organizator igre.

Goran Dragić Legenda Šport "Kar so naredili Dragiću, večina NBA zvezdnikov ne bi prenesla"

Njegovemu mnenju se je pridružil tudi Jimmy Butler. "Bam niti prilbižno ni odgovoren za poraz. Vsi smo krivi. Tega se vsi dobro zavedamo. Nihče ni igral, kot bi moral."

O samem porazu je Dragić še dejal: "Ta tekma je končana. Ne moremo nič spremeniti. Vemo, da smo igrali slabo v drugem polčasu, obrambe ni bilo. Mislim, da so v tretji četrtini dosegli več kot 40 točk, kar je preveč. Bolje moramo opraviti svoje delo v obrambi."

Šesta tekma bo v pondeljek ob 1:30 po slovenskem času.

Luka Dončić Clippers Mavericks Problem Šport "Pohojanje gležnja ni bilo dogovorjeno, toda ..."

goran dragić | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • posos47971 20:49 26.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best