Šport > Košarka
1724 ogledov

Goran Dragić sprejel dokončno odločitev glede reprezentance

Goran Dragić Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Nekdanji kapetan košarkarske izbrane vrste je razkril karte.

Nekdanji kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je dokončno prečrtal nastopanje za reprezentanco. 

Potem ko je Dragić pred časom v pogovoru za srbski B92 še pustil vrata odprta za vrnitev, je ob odprtju petega prenovljenega igrišča v sklopu projekta #podamdaigram v Murski Soboti zavrnil to možnost, poroča Sportal.

"Odločitev je dokončna, z reprezentanco sem končal po lanskem evropskem prvenstvu. Imamo nekaj mladih dobrih fantov, čas je za njih, jaz grem pa v zaslužen pokoj," je dolgoletni slovenski reprezentant. 

Razblinil je še zadnje dvome o tem, ali bi še lahko oblekel reprezentančni dres za Slovenijo, ki jo avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • radovednica 08:28 22.junij 2023.

    Pa dajte že mir s tem pred več leti povsem pregorelim (seveda, če ne gre za milijončke, tudi tega pa je sedaj konec) osivelim strčkom. Kakšen fit športnik je to' edino kar je v življenju počel, je, metanje na koš. ...prikaži več Ni vrag, da ne bi postal vsaj povprečen. Izgleda pa kot "res pravi penzionist", ki je moral res delati in kaj znati, z glavo, po 40 letih dela! Spokaj se že, pa fotra "uprašaj, če in ako, ono še mal hodi nazaj fušat, za nč delat u ploćevinarni"?

Sorodne novice