Šport > Košarka
2437 ogledov

Grozljiva poškodba enega glavnih tvorcev naše košarkarske pravljice

Anthony Randolph Slovenija
Real Madrid je do konca sezone ostal brez enega svojih glavnih adutov.

Košarkar Real Madrida, priljubljeni Anthony "Tonček" Randolph je utrpel eno najhujših možnih športnih poškodb. Pomemben člen slovenske košarkarske pravljice si je namreč raztrgal ahilovo tetivo ter že zaključil s sezono.

Randolph se je poškodoval na evroligaški tekmi proti Olympiacosu, potem ko je tekom ene izmed akcij obležal na tleh, držeč se za gleženj. Tonček je nato igrišče zapustil s pomočjo zdravniške službe, saj se ni mogel več opreti na poškodovano nogo.

Prve analize so takoj pokazale, da je izjemni center utrpel popolno pretrganje ahilove tetive, že v naslednjih dneh pa bo podvržen operaciji.

Anthony Randolph | Avtor: Epa Epa

Ameriški Slovenec je imel sicer za seboj zelo spodobno sezono v Kraljevskem klubu, za katerega je v Evroligi povprečno dosegal skoraj 10 točk in 4 skoke na tekmo.

Kljub temu da je po zgodovinskem Eurobasketu oblekel slovenski državni dres tekom le še ene reprezentančne akcije, velja "Tonček" za enega najbolj priljubljenih košarkarjev v Sloveniji, tako da so splet naravnost preplavila sporočila podpore in lepih želja, ki želijo Randolphu čim hitrejše okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.