Šport > Košarka
54 ogledov

Houston Rockets obupali nad Dragićem

Dragić Durant Perkins Oklahoma City Thunder Houston Rockets liga NBA EPA
Košarkarski klub Houston Rocket je obupal nad željo, da v svojih vrstah uspejo zadržati Gorana Dragića. Slovenski košarkar naj bi zahteval vsaj deset milijonov dolarjev letne plače, takšne vsote pa v Houstonu niso pripravljeni plačati. Za Gorana pa se zanimajo tudi nekdanji delodajalci iz Phoenixa.

Houston Rockets so se v ponedeljek dokončno vdali v usodo, da prihodnjo sezono v svojih vrstah ne bodo obdržali Gorana Dragića, ki tako svojega novega delodajalca še išče. Dragić naj bi zahteval previsoko vsoto denarja, zato so se v klubu odločili, da je čas za spremembo. "Gorana ne bo nazaj. Preprosto se ne bo zgodilo," je povedal vir blizu ekipe.

ESPN je poročal, da slovenski reprezentant zahteva vsaj deset milijonov dolarjev, na kar pa v Houstonu ne želijo pristati. Rocketsi se še vedno dogovarjajo tudi za prestop Dwighta Howarda, ki bo po lastnih besedah postal prost prihodnje leto, razen če ga iz Orlanda prodajo v Brooklyn Nets.

V Houstonu na pogovorih tudi Jeremy Lin

Jeremy Lin | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Na pogovore v Houston prihaja košarkar New York Knicksov Jeremy Lin. Američana z azijskimi koreninami si vodstvo kluba še vedno želi videti v Madison Square Gardnu, vendar viri zatrjujejo, da bi Lin v primeru pogodbe, ki bi vključevala osemmestno številko, lahko zapustil Veliko jabolko.

Knicksi naj bi bili za obdobje štirih let Linu pripravljeni ponuditi 24 milijonov dolarjev in pol, medtem ko se druge ponudbe gibajo celo do 40 milijonov dolarjev. Za Lina se zanimajo tudi v Torontu, Dallasu in Brooklynu. V taboru Knicksov želijo najprej videti, koliko bodo za košarkarja ponudile druge ekipe, zato Linu za zdaj še niso pripravili pogodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.