Šport > Košarka
2412 ogledov

Jezni Dončić: "Morali bi vedeti, kaj se bo zgodilo."

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkar je obžaloval razplet tekme s San Antonio Spurs.

Dallas Mavericks so doživeli drugi zaporedni v ligi NBA. Tokrat so morali v teksaškem derbiju na gostovanju priznati premoč San Antonio Spurs (119:109).

Luka Dončić je v 36 minutah dosegel 38 točk, sedem skokov, osem podaj in dve ukradeni žogi ob 50-odstotnem metu iz igre (13/26), 46-odstotnem metu za tri (6/13) in 86-odstotnem izvajanju prosti metov (6/7).

Luka Dončić NBA Šport Luka se je spogledoval s 40-ico

Dončićeva vrhunska predstava žal ni zadostovala za zmago Dallasa, saj je ponovno pogrešal pomoč nekaterih ključnih soigralcev. Tudi tokrat je zatajil njegov prvi "pomagač" Kristaps Porzingis, ki je še drugo zaporedno tekmo dosegel zgolj devet točk (4/15 iz igre).

Dallas je v tretji četrtini že vodil za 13 točk, vendar prednosti ni znal obdržati. "Morali bi vedeti, kaj se bo zgodilo. Morali bi vedeti, da se lahko vrnejo," je po tekmi dejal 21-letni Ljubljančan. "Preveč smo se sprostili in postali ležerni ob prednosti, ki smo si jo nabrali," je dodal Dončić.

Kaj se dogaja? Šport Šokantno pretepanje Dončića, poglejte tole

Telički so tudi po dveh zaporednih porazih s skupnim izkupičkom 39-27 trdno zasidrani na sedmem mestu zahodne konference. "Niti malo me ne skrbi. Na začetku sezone nas nihče ni videl v končnici, a smo dokazali, da se tja lahko uvrstimo. V tem trenutku smo v končnici. Pred nami je še dolga pot, vendar verjamem, da nam bo uspelo. Ne, nisem zaskrbljen," je poudaril Dončić.

luka dončić Hoja po robu Šport Dončić zaplaval v nevarne vode, mu grozi kazen?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.