Šport > Košarka
3767 ogledov

Jokić: "Ukradli so mi MVP."

nikola jokić luka dončić Reševalni pas/Twitter
Srbski košarkarski zvezdnik je drugič v karieri zaigral na All-Star tekmi.

Nikola Jokić, član ekipe Denver Nuggets, v kateri si slačilnico deli z Vlatkom Čančarjem, je bil član zmagovite ekipe LeBrona Jamesa, ki je s tesnim izidom 157:155 premagala moštvo grškega zvezdnika Giannisa Antetokounmpa.

Srbski reprezentant je na parketu preživel 12 minut in dosegel pet točk, dva skoka, podajo ter ukradeno žogo.

luka dončić Razkritje Šport Dončiću so se zašibila kolena: "Tako sem bil nervozen, da sem pozabil..."

"Resnično sem užival. Užival sem lani, užival sem letos. Lepo si je bilo deliti igrišče s temi fanti. Zadel sem dva meta, tako da sem zadovoljen. Ukradli so mi MVP naslov, a ni problema. Osvojil ga bom naslednje leto," je zbrane novinarje po tekmi nasmejal 24-letni center.

Vrhunec Jokićeve predstave je bila zadeta trojka v zaključku tretje četrtine, po kateri je na igrišču zaplesal. "Želel sem narediti nekaj neumnega. Mislim, da mi je uspelo," je komenitral proslavljanje koša.

Teorije zarote Šport So mu spet obrnili hrbet? Dončić povedal vso resnico!

Sklepni del zvezdniškega obračuna je tako kot Dončić, s katerim sta pretekli konec tedna pogosto tičala skupaj, presedel na klopi. "Ni mi bilo težko. Zmagali smo. Res pa je, da sem v odločilnih trenutkih raje na parketu," je priznal.

Priznanje za najkoristnejšega igralca tekme (MVP), poimenovanem po tragično preminulem Kobeju Bryantu, je sicer prejel Kawhi Leonard, ki je v 20 minutah v statistiko vpisal 30 točk, sedem skokov, štiri podaje in dve ukradeni žogi.

Prava drama Šport Dončića ob koncu zgodovinskega nastopa pozabili na klopi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice