Šport > Košarka
244 ogledov

Mrežice skorajda neprepoznavne

Instagram
Ekipa Brooklyn Nets, oziroma, kar je od nje ostalo, se je zbrala v Orlandu.

Košarkarji Brooklyn Nets, kjer so ekipo zdesetkale okužbe z novim koronavirusom, so opravili prvi trening v "mehurčku" lige NBA v Orlandu. A ekipa, ki bo predvidoma 30. julija nadaljevala sezono NBA in boj za končnico, je povsem neprepoznavna.

Prav mrežice so ekipa, ki so jo okužbe z novim koronavirusom v ligi NBA najbolj prizadele, pa že tako in tako so bile brez poškodovanih zvezdnikov Kevina Duranta in Kyrieja Irvinga.

Ti to resno? Šport NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

Trojica, DeAndre Jordan, Spencer Dinwiddie in Taurean Prince, je bila pozitivna na virus sars-cov-2, Nicolas Claxton je bil operiran, medtem ko se je Wilson Chandler odločil, da ne bo nadaljeval sezone.

Zato so se mrežice pred nadaljevanjem lige okrepile z Michaelom Beasleyjem, ki bo moral sicer prvih pet tekem po vrnitvi odsedeti na klopi zaradi dopinškega prekrška aprila 2019, ter s priljubljenim Jamalom Crawfordom, ki je pri 40 letih tako postal najstarejši igralec prvenstva NBA.

Mrežice so bile ob marčevski prekinitvi lige na sedmem mestu vzhodne konference in v boju za zadnji dve mesti v končnici NBA. Tik pred koronavirusnim premorom je na trenersko klop sedel Jacque Vaughn, ki je zamenjal odpuščenega Kennyja Atkinsona.

Vodstvo lige se je pred nadaljevanjem odločilo bolj dejavno vključiti v gibanje Black Lives Matter oziroma črna življenja štejejo. Ob številnih donacijah načrtuje vodstvo lige tudi vsa tri igrišča, kjer bodo potekale tekme nadaljevanja sezone, opremiti z napisom Black Lives Matter.

Luka Dončić Sprememba Šport Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.