Šport > Košarka
685 ogledov

Napadalec Bayerna res nima sreče: "Ravno zdaj, ko je ..."

Gnarby Profimedia
Nemški napadalec Serge Gnarby je utrpel novo poškodbo, zaradi katere bo moral na večtedenski prisilni počitek.

Nemški nogometni reprezentant Serge Gnabry bo z igrišč odsoten vsaj do začetka februarja, je napovedal trener nemškega prvoligaša Bayerna, Thomas Tuchel. Osemindvajsetletni napadalec bo moral po poškodbi, ki jo je staknil ob porazu v Frankfurtu (1:5), prisilno počivati vsaj osem tednov.

"Bojim se, da bo trajalo najmanj osem tednov oziroma še vsaj osem tednov, da se Gnabry vrne v ekipo. Za zdaj še ne vemo, kako se bo njegovo telo odzvalo na zdravljenje," je dejal Tuchel pred današnjo tekmo lige prvakov proti Manchester Unitedu.

"Seveda je to veliko predolgo," je pripomnil trener o naslednjem premoru za Gnabryja in pojasnil: "Potreboval je dolgo časa, da se je po poškodbi roke vrnil v formo. Ravno zdaj, ko je bil na treningu v formi, se je spet poškodoval, in to v prvi minuti svojega nastopa v Frankfurtu. To je bila za nas izjemno grenka novica."

Gnabry je minuli konec tedna utrpel poškodbo mišice kmalu po tem, ko je v Frankfurtu vstopil kot zamenjava. Pred morebitno vrnitvijo februarja bo izpustil vsaj sedem tekem Bayerna.

Za napadalca je bila doslej sezona, katere vrhunec je evropsko prvenstvo v Nemčiji, zelo nesrečna, saj je bil že septembra in oktobra zaradi zloma podlakti z igrišč odsoten več tednov.

Gnabry je to sezono igral le na petih ligaških tekmah.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.