Šport > Košarka
25 ogledov

Navijačica zapela pesem za Dragića

houston rockets goran dragić EPA
Goran Dragić se je z letošnjimi odličnimi igrami v ligi NBA usidral v srca navijačev Houston Rockets, ki si vsi po vrsti želijo, da tudi po izteku pogodbe ostane v Teksasu. Ena od navijačic pa se je Gogiju celo odločila zapeti pesem.

Goran Dragić je eno najprijetnejših presenečenj v letošnji sezoni lige NBA. Nekdanji član Uniona Olimpije je v dresu Houston Rockets zablestel v polnem sijaju in zato ne preseneča, da se za njegove storitve zanima kar nekaj moštev. Navijači Raket si seveda želijo, da Dragić ostane v Teksasu. Ena od navijačic se je tako odločila, da slovenskemu reprezentantu zapoje pesem z naslovom I Love You, Gogi (Ljubim te, Gogi) in ga tako poskuša prepričati, da ostane v Houstonu. Pesem je na YouTubu opazil tudi Dragić in se nanjo odzval prek svojega Twitter profila. "To je navdušujoče. Hvala," je ob tem zapisal Dragić. Dovolj navdušujoče, da bo ostal pri Raketah?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.