Šport > Košarka
383 ogledov

NBA zvezdnik v solzah: Mama je v komi

Karl-Anthony Towns
Tudi največji zvezdniki v ligi NBA čutijo posledice pandemije.

Zvezdnik ekipe Minnesota Timberwolves Karl-Anthony Towns preživlja težke čase, zaradi z okužbe s koronavirusom sta zbolela njegova starša. Oče se je znašel v karanteni, njegovo stanje naj ne bi bilo nevarno, precej slabše pa je zdravstveni položaj njegove mame. To so zdravniki dali v umetno komo.

Towns se je nato na svoje sledilce obrnil preko socialnih omrežij: "Delim svojo zgodbo v upanju, da boste ostali doma. Potrebujemo več opreme in moramo pomagati medicinskemu osebju, ki je na prvih linijah. Hvaležen sem zdravnikom, ki pomagajo moji mami. Vi ste pravi heroji. Molim za vse vas v teh težkih trenutkih."

"Temperatura ji ni popuščala, poslabšal se ji je kašelj in stanje s pljučami. Razpadala je iz dneva v dan. Nekega dne se je zdelo, da bo vse boljše, bila je dobro razpoložena, pogovarjala sva se, a nato se je naenkrat vse hitro poslabšalo, imela je težave z dihanjem. Poskušal sem jo opogumiti, poskušal sem biti pozitiven, govoril sem ji, da jo imam rad, ona pa mi je govorila o rečeh, ki jih nisem želel slišati. Ne morem opisati, kako težko je moji družini," je dejal Towns.

"Dali so jo v umetno komo in od takrat nisem mogel govoriti z njo. Dobivam le obvestila o njenem stanju. Slabo je.  To sem posnel, da bi ljudje razumeli, kako resne so razmere. Ne jemljite virusa z levo roko, zavarujte svoje družine, ljubljene osebe, prijatelje, sebe, držite socialno distanco. Borili se bomo in zmagali, moja mama je najmočnejša ženska, kar jih poznam. Vse vas imam rad," je s solzami v očeh zaključil Towns.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice