Šport > Košarka
55 ogledov

Nekdanji zmaj prvi kupec iz tujine

emilio kovačič EPA
Nekdanji košarkar Uniona Olimpije Emilio Kovačić je kot prvi iz tujine opravil nakup klubskega članstva. Hrvaški igralec upa, da si bo lahko v Stožicah ogledal čim več tekem.

emilio kovačič | Avtor: EPA EPA
Emilio Kovačić je za Union Olimpijo nastopal v sezoni 2000-2001. Eden najbolj borbenih in hvaležnih centrov v Evropi, ki je največji pečat pustil v domačem Zadru, se nam je v spomin vtisnil po številnih odličnih predstavah v Evroligi – Realu iz Madrida je v Tivoliju nasul 23 točk, Zmaji pa so tedaj slavili z 88:79. Za Olimpijo je tedaj nastopal tudi Slavko Kotnik, v dresu Reala pa je krivil obroče Marko Milič.

Real bo po dolgem času znova gostoval v Ljubljani in gost Olimpije bo tedaj tudi Emilio Kovačić, ki je danes kot prvi iz tujine opravil nakup klubskega članstva. Ob nakupu je bil Dalmatinec kratek in jedrnat: "Ne bom dolgovezil, nakup članstva je res najmanj, kar lahko naredim za svoj bivši klub. Upam, da bom uspel pogledati čim več tekem v živo v Stožicah!"

Klubsko članstvo združuje vse navijače Uniona Olimpije in je izključno komercialne narave. Vsak član, ki bo poravnal letno članarino v višini 38 evrov, bo prejel člansko izkaznico, s katero bo lahko izkoristil privalčne ugodnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.