Šport > Košarka
11231 ogledov

Noro: veliki zvezdnik lige proslavil zabijanje, sodnik ga je izključil

Giannis Antetokounmpo YouTube
Neverjetno, privrženci lige NBA se ne morejo načuditi sodniški odločitvi s tekme lige NBA.

Če imajo gledalci v ligi NBA še kako radi šov, ga imajo očitno precej manj radi sodniki. No, včasih zanje (ne)hote(?) kar sami poskrbijo. Tokrat so za precej začudenja in drame poskrbeli na tekmi med domačo zasedbo Milwaukee Bukcs in gostujočo ekipo Detroit Pistons. 

Eden največjih zvezdnikov lige, Grk Giannis Antetokounpomo, je po silovitem zabijanju devet minut pred iztekom tretje četrtine svojo mojstrovino proslavil s tipičnim "postavljanjem" pred domačimi navijači. A ker je eden od sodnikov ocenil, da je pri proslavljanju zares izjemnega zabijanja prišlo do "zbadanja" nasprotnika, mu je dodelil tehnično napako. To pa je pomenilo predčasno pot pod prho, saj je na svojem računu že imel eno, je sledila izključitev.

Kot je lahko razbrati iz zgornjega, vdelanega videoposnetka, sta se izključitvi čudila tudi komentatorja tekme, ki sta menila, da je šlo za povsem pretirano reakcijo s strani sodnikov. Ja, zdi se, da sodniki v ligi NBA nimajo na "piki" le Luke Dončića.

Luka Dončić To pa je zvestoba Šport Kako se je soigralec žrtvoval za Dončića! Kazen bi moral dobiti Luka, toda ...

Obračun so sicer s 120:118 dobili Bucks, kljub temu da so skoraj polovico tekme odigrali brez odličnega grškega košarkarja. Giannis Antetokounmpo se je sicer zaustavil pri 15 točkah, devetih skokih in petih podajah.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 07:07 10.november 2023.

    Potemtakem,bi se vsako zabijanje končalo s tehnično napako!!! Ta sodnik nima 3. čistih!!!