Šport > Košarka
6898 ogledov

Oh, ne! Dončiću pa tole ne leži

Luka Dončić Dončić je na lestvici kraljeval 16 zaporednih tednov.
Luka Dončić bi potreboval nasvet izkušenega profesionalca.

Jordan Spieth je profesionalni igralec golfa, ki je v svoji karieri osvojil 14 zmag v najprestižnejši golf seriji PGA. Leta 2015 je osvojil Masters turnir in samo s to zmago v žep pospravil 1,8 milijona dolarjev. Istega leta je zmagal še na US Opnu, ko je postal najmlajši zmagovalec tega turnirja po letu 1923.

Petindvajsetletnik je bil rojen v Dallasu in je velik navijač košarkarskega moštva Mavericks, v zadnjem času pa ga je s predstavami navdušil tudi Luka Dončić. Na Twitterju je tako svoje sledilce, ima jih skoraj dva milijona, je tako pozival, da glasujejo za mladega Slovenca in ga uvrstijo na All-Star tekmo. "Spravimo Luko Dončuća na tekmo v Charlotte. Gremo, Mavs!" je zapisal Spieth.

Zdaj so trikratnemu zmagovalcu velikih turnirjev pokazali posnetek Dončića pri igranju golfa, kjer pa gre Ljubljančanu precej slabše od rok kot na košarkarskih parketih. "Oh, ne! Ne, ne, ne," se je ob videu nasmejal golfist.

"Morda bi mu lahko pomagal po koncu sezone. Naj ne poskuša teh zamahov, dokler še igra košarko. Počakajmo na konec sezone. Bilo bi pa čudovito, če bi lahko združila moči z njim pri čemerkoli. Kul je to, kar je prinesel temu mestu, neko vznemirjenje. Moraš ga imeti rad. Pred njim je svetla prihodnost. Sem njegov velik oboževalec," je še dodal Spieth.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice