Šport > Košarka
28 ogledov

Ostroge na pomoč poklicale McGradyja

tracy mcgrady EPA
Ameriški košarkar Tracy McGrady, ki je v zadnjem letu igral na Kitajskem, se vrača v ligo NBA. Sedemkratni udeleženec tekme All-Star je okrepil moštvo San Antonio Spurs, ki letos lovi že peti šampionski prstan v zgodovini kluba.

Ekipa severnoameriške košarkarske lige NBA San Antonio Spurs, drugouvrščeno moštvo zahodne konference, se je pred nadaljevanjem sezone – drevi se konča redni del, nato sledi končnica – okrepila s Tracyjem McGradyjem. Sedemkratni košarkar turnirja all-star v tej sezoni ni igral v NBA, ampak na Kitajskem, zato ima pravico do igranja v končnici.

Dvakratni najboljši strelec lige NBA je pri Qingdao Eagles v povprečju dosegal 25 točk, 7,2 skoka in 5,1 podaje na tekmo. Triintridesetletni McGrady je bil v NBA v sezoni 2011/12 nazadnje član ekipe Atlanta Hawks s povprečjem 5,3 točke in tri skoke na tekmo. V svoji karieri je igral že za Toronto Raptors, Orlando Magic, Houston Rockets, New York Knicks, Detroit Pistons in Atlanta Hawks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.