Šport > Košarka
1700 ogledov

Panika v Dragićevi ekipi! Korona kosi igralce, klub zapira poslopja

Goran Dragić Miami Heat Epa
Pri NBA ekipi Miami Heat so zaprli vsa poslopja za trening, potem ko je bil še drugi igralec pozitiven na COVID-19.

Potem ko je bil v petek še drugi igralec Vročice iz Miamija pozitiven na koronavirus, so se pri ekipi našega Gorana Dragića odločili, da zaprejo American Airlines Areno ter vsa klubska poslopja namenjena individualnim treningom.

Ekipa tako ne bo trenirala vse do svojega odhoda v Disney World v Orlandu, kamor se bo odpravila naslednji teden, izmed klubskih prostorov pa ostaja odprt le center za obvezna testiranja okužbe s COVID-19, katerega se morajo redno udeležiti igralci ter ostali člani kluba.

Pri Miamiju zaradi varovanja podatkov niso razkrili identitete okuženega košarkarja, ki naj bi se že samoizoliral. Slednji po poročanju kluba pričakuje, da bo že lahko sodeloval na samem začetku nadaljevanja NBA sezone 2019/20.

Derrick Jones ml. | Avtor: Profimedia Profimedia

Le v zadnjem tednu so tako pri ekipi Miami Heat odkrili že tretjo okužbo, potem ko sta bila na testih pozitivna že Derrick Jones jr. ter neimenovan član osebja kluba.

Kljub tej novici vodstvo Vročice pričakuje, da bo do 30. julija ter začetka nadaljevanja sezone imela na voljo vseh svojih 17 igralcev, ki jih ima na spisku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice