Šport > Košarka
2629 ogledov

Pat Riley: "Če bi bil Dragić v finalu zdrav ..."

Pat Riley Epa
Sloviti strokovnjak se je še enkrat ozrl na finale lige NBA.

Miami Heat so v "korona sezoni" presenetili ameriško javnost, osvojili vzhodno konferenco in se uvrstili v veliki finale. Tam so bili s 4:2 v zmagah boljši Los Angeles Lakers.

Jezerniki so do svojega 17. naslova prišli potem, ko sta se že na prvi tekmi finala poškodovala nosilca Miamijeve igre - Bam Adebayo in Goran Dragić.

dragić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Slovenec je bil odličen v končnici in njegov prispevek so pri Vročici zelo pogrešali. Igral je le (delno) na prvi in na šesti tekmi finala, z njim pa bi imelo moštvo s Floride večje možnosti.

luka dončić Črno na belem Šport "Zakaj mislite, da Luka ni mogel igrati s Smithom?"

To je potrdil tudi direktor Miami Heat, sloviti Pat Riley. Nekdaj odlični trener je poudaril Dragićevo vlogo v ekipi in se z obžalovanjem ozrl na sklepno serijo sezone.

"Premagali so nas pošteno in zasluženo. Toda vedno bo manjša zvezdica ob rezultatu serije," je za Miami Herald dejal Riley, nekdanji trener NY Knicks in LA Lakers.

"Če bi imeli stoodstotnega Bama in stoodstotnega Gorana, bi morda izsilili sedmo tekmo. Ne pozabite, Goran je bil naš prvi strelec v končnici," je dodal sloviti strokovnjak.

Jimmy Butler, Goran Dragić (Pre)dolg jezik Šport "Igralci, kakršen je Butler, niso zaželeni"

Dragić je prvič v karieri prišel do finala lige NBA. Na prvi tekmi se je poškodoval že v prvem polčasu, na šesti tekmi pa odigral zgolj 17 minut.

Shawn Kemp Oče sedmih otrok Šport Kralj zabijanj bo prodajal marihuano
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.