Šport > Košarka
74 ogledov

Po Kopru tekal legendarni NBA igralec

Ray Allen EPA
Sloviti košarkar Ray Allen se je med dopustom ustavil tudi v Kopru.

"Noro se zabavam na križarjenju. Ogledal sem si nekaj izkemnih krajev in jedel odlično hrano. Nejverjetneje sem jedel preveč, zato sem se odpravil na ulice Kopra v Sloveniji, da pokurim nekaj kalorij," je na svojem instagramu zapisal košarkar Ray Allen in s tem nekaj reklame naredil tudi slovenski obali. Njegov instargram račun spremlja 1,3 milijona ljudi, fotografija pa je imela v torek ob 23. uri več kot 9.500 všečkov.

Allen je sicer v svoji karieri dvakrat osvojil ligo NBA, leta 2008 (Boston Celtics) in 2013 (Miami Heat), zbral je tudi deset nastopov na tekmi All-star, bil pa je tudi član ameriške reprezentance, ki je na olimpijskih igrah leta 2000 v Sydneyju osvojila zlato kolajno. Je rekorder po številu zadetih trojk v rednem delu lige NBA (2.973) in tudi v končnici (385). V obeh kategorijah mu sledi član Hiše slavnih Reggie Miller (2.560 in 320).

Allen se je izkazal tudi kot filmski igralec. Leta 1998 je imel glavno vlogo v filmu He got game, njegov soigralec pa je bil Denzel Washington. Zaigral je tudi v filmu Harvard man leta 2001.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.