Šport > Košarka
15 ogledov

Prvi v Sloveniji in prvi v Evropi

Union Olimpija bo najzvestejše navijače odslej zabaval tudi s spletno televizijo Žurnal24 main
Najboljši slovenski košarkarski klub Union Olimpija se po novem lahko pohvali tudi s prvo klubsko spletno televizijo v Sloveniji. Ta je nastala v sodelovanju s podjetjem WPN.
Union Olimpija se po novem lahko pohvali tudi s prvo klubsko spletno televizijo v Sloveniji. Ta je nastala v sodelovanju s podjetjem WPN , na pomoč pa je zmajem priskočilo tudi uredništvo spletne televizije Euroleague. "Stran s spletno televizijo je v poskusni fazi, tudi v nadaljevanju pa bo ostala brezplačna," je povedal klubski predstavnik za stike z mediji Matevž Zupančič . Namen televizije je ljubljanski klub in njegove igralce približati ljubiteljem slovenske košarke. Sklenjen je bil tudi dogovor z uredništvom spletne televizije euroleague.tv, ki je Olimpiji odstopila nekatere posnetke. "Ko smo se odločili za to zadevo, smo se povezali z njimi. Naš projekt so podprli, saj je to nekaj novega pri klubih, ki nastopajo v Evroligi. Imajo sicer plačljive vsebine, vendar so nam v pomoč pri zagonu brezplačno odstopili posnetke Olimpije," je pojasnil Zupančič.

V prihodnosti naj bi bil program obogaten tudi z lastnimi posnetki, napoveduje Zupančič: "Tu so mišljene predvsem bolj zabavne vsebine. Sem spadajo intervjuji, dogodki ob tekmah, videoblogi, navijači, Zmajčice ... Sodelujemo tudi s televizijsko hišo Eurosport, k nam je že odstopila intervju z Markom Miličem." Celotnih tekem na spletni televiziji ne bodo prenašali, saj to onemogočajo že kupljene televizijske pravice. Kljub temu navijači ne bodo ostali brez posnetkov iz lige NLB , predvajane pa bodo nekatere akcije in dogajanja ob igrišču.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.