Šport > Košarka
659 ogledov

S KZS sporočili Čančarjevo stanje

Vlatko Čančar twitter KZS
Vlatko Čančar bo lahko zaigral na evropskem prvenstvu.

Iz Košarkarske zveze Slovenije so sporočili, da poškodba Vlatka Čančarja, ki si je gleženj poškodoval ob koncu nedeljske pripravljalne tekme s Češko, ni hujše narave.

Po opravljenem pregledu so iz vrst zdravniške službe slovenske košarkarske reprezentance sporočili, da je 20-letni Čančar utrpel zvin gležnja, s parketa bo odsoten približno deset dni. Krilnega košarkarja sta ob koncu preteklega tedna obiskala tudi dva predstavnika Denver Nuggets - direktor skavtinga Jim Clibanoff in pomočnik glavnega trenerja moštva iz Denverja Ognjen Stojaković, so pojasnili pri KZS. Klub iz Kolorada je na naboru lige NBA Čančarja izbral kot 49. izbor.

Druženje s člani slovenske moške košarkarske reprezentance Čančar Šport "V reprezentanco sem prišel samozavestnejši"

Proti Češki je manjkal oboleli Matic Rebec, ki se bo treningom reprezentance predvidoma pridružil v sredo. Po prostem ponedeljku se bodo varovanci Igorja Kokoškova ponovno zbrali že v torek in v Zrečah nadaljevali priprave.

Slovenski košarkarji so v nedeljo, 30. julija, dobili obračun proti univerzitetni reprezentanci Rusije, ob koncu preteklega tedna pa so osvojili pokal Adecco - zmaga proti Madžarski in Češki. Reprezentanco sta po zmagi proti češki izbrani vrsti zapustila Gregor Hrovat in Erazem Lorbek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice