Šport > Košarka
17278 ogledov

Srbskemu zvezdniku po tekmi s Slovenijo množično grozili

Nikola Jokić Denver Nuggets Nikola Jokić je požel srd rojakov.
Eden najboljših centrov v ligi NBA je bil deležen gneva svojih rojakov.

Košarkarji v ligi NBA so se zbrali na začetku priprav v svojih klubih, med njimi je tudi srbski center Nikola Jokić. Član ekipe Denver Nuggets je "eksplodiral" v lanski sezoni in se v očeh vseh analitikov in navijačev prebil med elitne visoke igralce na svetu, letos od njega pričakujejo še več.

Goran Dragić Slovenija EuroBasket 2017 Goran Dragić Šport Goran Dragić: Zato si med prvenstvom nisem bril brade

Če so v zvezni državi Colorado navdušeni nad Jokićem, pa je ta trenutno precej manj priljubljen v domovini. Kot ljubitelji košarke dobro veste, je Jokić odpovedal nastop za Srbijo na letošnjem EuroBasketu in si s tem nakopal jezo rojakov.

Ker so bili Srbi zaradi poškodb Miloša Teodosića, Nikole Kalinića, Miroslava Raduljice in Marka Simonovića že tako ali tako zdesetkani, so odpoved Jokića sprejeli sila čustveno, nekateri so ga obtožili celo izdaje. Jokić je v toku medijskega dne na začetku nove NBA sezone razkril, da ga je vse skupaj prizadelo. 

"Po porazu s Slovenijo sem dobil na stotine sovražnih sporočil. Težko mi je bilo gledati vse to," je ameriškim novinarjem povedal Jokić. 

Predstavili 'dokaze' Šport Srbi ne odnehajo: Tako nam je bilo odvzeto zlato!

Pri Denverju so sicer zadovoljni, da je njihov zvezdnik poletje namesto reprezentanci posvetil regeneraciji in razvijanju mišične mase, trener Michael Malone je izrazil navdušenje nad njegovo pripravljenostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.