Šport > Košarka
672 ogledov

Tako kmalu se na parket vračajo Dončić in Co.

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
NBA moštva bodo s pripravljalnimi tekmami pred novo sezono začela že v prvi polovici decembra.

Pripravljalne tekme severnoameriške lige NBA se bodo pred sezono začele 11. decembra, je sporočila najmočnejša košarkarska liga na svetu. Na ta dan bo pet tekem, v Staples centru v Los Angelesu se bodo v mestnem derbiju pomerili tudi branilci naslova Lakers ter Clippers. Dan pozneje bodo Dallas Mavericks Luke Dončića gostovali pri Milwaukee Bucks.

Goran Dragić bo z Miami Heat prvo tekmo igral 14. decembra, go bo njegovo moštvo gostilo New Orleans Pelicans, je v razporedu tekem pred sezono objavila liga.

V pripravljalnem delu bo do 19. decembra vsako moštvo odigralo najmanj dve in največ štiri tekme, ter vsaj po eno doma in v gosteh.

Redni del sezone se bo nato začel 22. decembra in vsako ekipo čaka 72 tekem. Za prvi del, ki se bo končal 4. marca, bo liga razpored tekem objavila v naslednjih dnevih. Zaključni del lige je predviden med 11. marcem in 16. majem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice