Šport > Košarka
3799 ogledov

Tako si je Curry privoščil Dragića

goran dragić steph curry Printscreen
Slovenski košarkar je na tekmi z aktualnimi prvaki iztržil boljši strelski izkupiček od Stepha Curryja.

Moštvo Miami Heat je v noči na torek izgubilo proti aktualnim prvakom lige NBA Golden State Warriors z 80:97. Vročica je vknjižila šesti poraz na desetih tekmah, kar jo uvršča šele na 13. mesto vzhodne konference.

goran dragić Zmeda Šport Dragićev Miami širil neresnične informacije

Na srečanju v Oaklandu je bil zanimiv obračun Gorana Dragića in prvega zvezdnika domače ekipe Stepha Curryja. Branilca se sicer nista neposredno pokrivala, a sta se kljub temu nekajkrat znašla iz oči v oči.

Curry si je v uvodnem delu obračuna privoščil slovenskega zvezdnika, ko je po hitrem protinapadu izvedel atraktivno podajo za hrbtom in za trenutek zmedel Dragića. Občinstvo ga je nagradilo s huronskim navdušenjem.

Curry je na parketu preživel 33 miut in dosegel 16 točk, 5 skokov, 4 podaje in 2 ukradeni žogi. Njegov met iz igre je znašal borih 26 odstotkov (5/19). Dragić je igral 31 minut in vpisal 19 točk, 3 skoke, 4 podaje in 1 ukradeno žogo. Iz igre je bil 44-odstoten (8/18).

V priloženih posnetkih si lahko ogledate še nekaj uspešnih akcij slovenskega zvezdnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice