Šport > Košarka
20 ogledov

Uradno: Green okrepil Olimpijo

Danny Green Reuters
Danny Greeen je v soboto popoldne tudi uradno postal član Uniona Olimpije. Ameriški krilni igralec je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo vrnitve v ligo NBA, ko bo lockouta tam konec.

Kar je bilo jasno že skorajda vsem košarkarskim poznavalcem, je sedaj postali tudi uradno. Union Olimpija se je pred začetkom sezone 2011/12 okrepila s košarkarjem Dannyjem Greenom, ki je nazadnje igral za San Antonio.

Soigralec Deona Thompsona s priznane univerze North Carolina je v zadnji sezoni nastopal za NBA moštvo San Antonio Spurs, kjer je nastopil na 11 tekmah, pred tem pa v D-League navduševal s povprečjem 20 točk, 7,5 skoka in 2,6 podaje na tekmo. Green se bo svojim novim soigralcem pridružil v naslednjem tednu.


Green prestop potrdil že v jutranjih urah preko Twitterja

"Uradno je. Igral bom v Ljubljani," je namreč Danny Green še predno je Olimpija potrdila prestop zapisal na Twitterju. In še: "Spet bom igral z bratom Deonom Thompsonom! To bo še kako zabavno!" Z Olimpijinim novim centrom Thompsonom, seveda ne rodnim bratom, ampak prijateljem, sta bila soigralca pri univerzi North Carolina, s katero sta leta 2009 skupaj pokorila vsa ostala moštva NCAA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.