Šport > Košarka
42 ogledov

Young ob 500, Cousins ob 50 tisočakov

DeMarcus Cousins New Orleans Pelicans EPA
Dva zvezdnika košarkarske sta ostala brez precejšnje količine denarja.

DeMarcus Cousins si je globo 50.000 dolarjev prislužil zaradi nedostojnega obnašanja, potem ko se je sprl z navijači v Los Angelesu po zmagi njegove ekipe Pelicans s 105:97.

Video posnetki so pokazali, da je uporabljal tudi žaljivke, to pa ni bilo všeč vodstvu lige, ki se je odločilo za vzgojno potezo in mu določilo 50.000 dolarjev kazni.

Youngove vile privabljajo vlomilce

Precej slabše volje pa je bil košarkar Jezernikov Nick Young. Tatovi so vdrli v njegovo vilo v bogataški četrti Tarzana. Vlom se je zgodil že med 18. in 19. februarjem, ko je bil košarkar na tekmi zvezd lige NBA v New Orleansu, je sporočila policija, s tatovi pa so izginili tudi nakit, gotovina in celo sef, ki naj bi varoval dragocenosti.

Med drugim so po poročanju lokalnih medijev neznani storilci iz hiše odnesli tudi 30.000 dolarjev gotovine, nekaj zlatih verižic in drugega nakita.

Young nima sreče s svojimi vilami, vlomili so mu že v prejšnjo in takrat odnesli za 100.000 dolarjev plena. Sedanjo v Los Angelesu si je omislil leta 2014 za 3,4 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.