Šport > Košarka
74 ogledov

Young z 38 točkami končal zmagoviti niz LA Clippers

trae young Epa
Ekipe slovenskih košarkarjev v ligi NBA, Gorana Dragića, Luke Dončića in Vlatka Čančarja, so tokrat počivale.

Oslabljeni Los Angeles Clippers brez zvezdnikov Kawhija Leonarda in Paula Georgea, ki sta manjkala zaradi proticovidnih protokolov, proti Atlanta Hawks niso zmogli nadaljevati zmagovitega niza.

Pri gostiteljih je z 38 točkami blestel Trae Young in pomagal Atlanti do zmage s 108:99, s katero je zaustavila niz sedmih zaporednih uspehov Clippers.

Young, ki je eno tekmo izpustil zaradi bolečin v hrbtu, se je tokrat vrnil na parket in kar 26 od svojih skupno 38 točk dosegel v prvem polčasu, v katerem so košarkarji Atlante naredili odločilno prednost. Ob tem je bil stoodstoten pri prostih metih.

Tekmo si je lahko - kljub svetovni pandemiji, zaradi katere je umrlo 425.000 Američanov - v živo ogledalo tudi omejeno število gledalcev.

Pri Atlanti je 22 točk k zmagi dodal De'Andre Hunter, 13 pa Kevin Huerter, medtem ko je bil prvi strelec losangeleške ekipe Reggie Jackson z 20 točkami.

John Wall je na svoji prvi tekmi proti nekdanji ekipi dosegel 24 točk, gostitelji Houston Rockets pa so s 107:88 premagali Washington Wizards. Royce O'Neale pa je s strelskim izkupičkom kariere (20 točk) pomagal Utah Jazz do zmage s 108:94 nad New York Knicks.

Izidi:
Atlanta Hawks - LA Clippers           108:99
Houston Rockets - Washington Wizards  107:88
Utah Jazz - New York Knicks           108:94
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice