Šport > Košarka
5049 ogledov

Zoran Predin spet na košarkarski tekmi

Zoran Predin Petrol Olimpija Fener PrtSc Zoran Predin je navijal za Petrol Olimpijo.
Košarkarji Petrol Olimpije so na generalki pred začetkom uradnih preizkušenj v sezoni 2017/18 tesno izgubili z evropskim prvakom Fenerbahçejem.

Carigrajski Fenerbahçe pod vodstvom Željka Obradovića je bil v Ljubljani boljši za štiri točke (78:82), potem ko je Petrol Olimpija v drugi četrtini vodila celo za 13 točk.

Tomaž Berločnik Olimpija Šport Z Berločnikom od Uniona k Petrolu

Okrog 3000 gledalcev, ki so se zbrali v Stožicah, je četi Gašperja Okorna po koncu srečanja namenilo aplavz za vzpodbudno predstavo. Pri domačih se je strelsko najbolj izkazal Devin Oliver z 22 točkami, Roko Badžim in Jordan Morgan sta jih dodala po 12.

Med občinstvom je bil tudi Zoran Predin. Kot se mnogi ljubitelji košarke najbrž še spomnite, je bil priljubljeni avtor in pevec na tekmi (takrat še Union) Olimpije nazadnje v začetku leta 2014, ko je na srečanju proti ukrajinskemu Budivelniku v okviru EuroCupa zakuhal incident z napadom na sodnika. 

zoran predin napad na sodnika olimpija Prepoved Šport Draga kazen Olimpiji za Predinov udarec

Predin se je po incidentu za dejanje, ki je Ljubljančane stalo 25.000 evrov, javno opravičil in napovedal svojo nadaljnjo odsotnost. V ponedeljek pa je, najbrž tudi pod vplivom vsesplošne košarkarske evforije v Sloveniji, spet zasedel sedež ob parketu.

Komentarjev 5
  • Ana Vidic 12:34 27.september 2017.

    Predina se namesto izolira iz medijskega prostora, nagrajuje s povabili v npr. oddajo na Planet TV, ko so naši fantje osvojili zlato medaljo. Človek, ki pretepa sodnike, nima biti kaj vabljen kot gost kamor koli na TV.

  • Miran Rižnar 19:18 26.september 2017.

    Sodniki so ljudje. Kot taki tudi delajo napake. Enemu od teh je pač Zoran sodil. BRAVO ZORAN!!! Ej moj Maribor je tak fejst nor, da srcu vse verjame....

  • perhan63 09:44 26.september 2017.

    ps tle dela piz..darije nej gre v pof..kan..i maribor