Šport > Košarka
43 ogledov

Zvezda še pred vstopom v NBA

stephen curry Youtube
Med košarkarko tekmo Golden State Warriors in Charlotte Horners je televizijska hiša CSN Bay Area predvajala star oglas za verigo hitre prehrane, v katerem je nastopil najboljši košarkar na svetu Steph Curry.

Stephen Curry, sin nekdanjega košarkarja Della Curryja, je bil od malih nog vajen medijske pozornosti, saj je svojega očeta pogosto spremljal na tekme in celo zaigral v košarkarsko obarvanem reklamnem spotu ameriške verige hitre prehrane Burger King.

Mali Stephen na posnetku očetu zaupa, da bo postal profesionalni košarkar, kasneje pa ga zanima, kako postati tako dober igralec kot Dell.

Na žalost pa oglas ne poda odgovora na vprašanje, kako postati tako dober kot Stephen, ki s svojo ekipo drvi proti najboljšemu izkupičku rednega dela sezone v vsej košarkarski zgodovini.

Curry je z 29,7 točke na tekmo na vrhu seznama najboljših strelcev lige, njegova ekipa pa je v prvih 34 tekmah zabeležila le dva poraza (32-2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.